Miljöömuotokuvaus

Miljöömuotokuvaus

Häämuotokuva on se hääpäivän näkyvin asia myöhemmässä vaiheessa. Muotokuva on seinällä tauluna, tai taustakuvana tietokoneen näytöllä, tabletissa ja puhelimessa. Muotokuva lähetetään kiitoskorttina ystäville ja sukulaisille. Häämuotokuva säilyy tuleville sukupolville todennäköisemmin, kuin muut kuvat. Ei ole samantekevää, millainen häämuotokuvasta tulee. Tähän hommaan kannattaa palkata ammattilainen.

Kuvaajan tehtävänä on saada kuvattavat rauhoittumaan, tuntemaan itsensä kuvauksellisilta ja asettamaan heidät sopiviin asentoihin sopivassa paikassa. Miljöömuotokuvaus on ihanteellista suorittaa ennen vihkimistä, jolloin aikaa jää enemmän kokeilla erilaisia asioita ja paikkoja. Suositeltava kuvausaika on yksi tunti, jolloin ehtii saada sopivan setin talteen ilman kiireen tuntua. Lyhemmässä ajassakin muotokuvat voidaan ottaa, mutta silloin erilaisten asentojen ja paikkojen määrä jää vähäisemmäksi ja vaarana on, että kiire näkyy kuvattavista. Yli tunnin sessioissa taas monesti alkaa kyllästyminen paistaa kasvoista, eivätkä ilmeet enää ole niin kuvauksellisia.

Häämuotokuva säilyy tuleville sukupolville todennäköisemmin, kuin muut kuvat. Ei ole samantekevää, millainen häämuotokuvasta tulee.

Hääpotrettien kuvaaminen suoritetaan sopivassa paikassa, yleisimmin ulkomiljöössä. Suomen luonto tarjoaa aina jonkinlaista rekvisiittaa kuvattavien ympärille. Taustan ei tarvitse olla välttämättä mikään ikoninen maisema, vaan yllättävän pienestäkin kohteesta voidaan rakentaa hyvät kuvat. Mikäli keli on huono, niin kuvaukset voidaan suorittaa myös sisätiloissa. Tarvittaessa voin käyttää taustakangasta tai –kartonkia, jolloin saamme otettua studiomaiset kuvat. Pientä tihkusadetta ei kannata vielä pelästyä. Se voi tehdä jopa hyvää kuvauksellisessa mielessä.

Asiakkaalle 10 käsiteltyä kuvaa + yksi A4-kokoinen tuloste valitsemastaan kuvasta. Jokaisesta kuvasta saatte sekä värillisen, mustavalkoisen, että seepiansävyisen version. Kuvien toimitus postitse DVD-levyllä Persoonallisessa kotelossa sekä yksityinen nettigalleria valikoiduista kuvista puoleksi vuodeksi.

Värikuva

Värillinen täyssävyinen kuva.

Mustavalkoinen

Perinteinen harmaasävyversio.

Seepia

Vanhanajan tyyliin sävytetty.Mikäli tuntuu, että kymmenen erilaista muotokuvaa ei ole riittävästi, niin voin käsitellä lisää muotokuvia hintaan 15 € / kpl. Näistä lisäkuvistakin saatte sekä värillisen, mustavalkoisen, että seepiansävyisen version.

Tämä paketti sisältyy dokumentaarisiin hääkuvauspaketteihin (5h8h and 12+ h).

  • Häämuotokuvat luonnonhelmassa tai sisätiloissa
  • Miljöömuotokuvaus
  • Miljöömuotokuvia 10
  • Ylimääräinen muotokuva 15 € / kpl
  • Ryhmäkuvausmahdollisuus
  • Matkakulut 50 km asti Kuopiosta
  • Yksityinen nettigalleria 6 kk
  • A4-tuloste 1 kpl
  • Vapaat käyttöoikeudet
  • Kaupallinen käyttö ei sallittu

Hinta: 280 €

Tilaa hääkuvaus tai kysy lisää

Nimi*
Kuvauspäivämäärä (jos tiedossa)
Email *
Kuvauspaikka (jos tiedossa)
Viesti*
Lähetä