Tiia-Maria & Jouni - 3.12.2016

HuonoHuonoHuonoHuonoHuono
 

Vihkiminen + miljöömuotokuvaus

-13 °C pakkasta. Merenranta. Tuulta. Siinäpä oli ainekset Tiia-Marian ja Jounin miljöömuotokuvaukselle Kemin sisäsatamassa joulukuisena lauantaipäivänä 2016. Onneksi pari sai odotella lämpimässä autossa sen ajan, kun virittelin kuvausvälineet valmiiksi. Kuvaajahan sai olla paksun takin suojassa, mutta kuvattavien kevyemmät juhlavaatteet eivät varmasti tarjonnet kovin paljon lämmikettä. Siksipä potrettisessio oli nopeasti ohi, mutta saimme otettua tarvittavat kuvat.

Vihkiseremonia oli Pohjanrannan paanukirkossa Keminmaalla. Kirkko on pieni ja nätti, mutta kuvaajan kannalta erittäin haasteellinen. Luonnonvalon määrä on vähissä auringon tehdessä laskuaan, joten ilman salamavaloja kuvatessa haasteita oli riittämiin. Kuvankäsittelyssä puolestaan sekavalo antoi oman makunsa, koska osa valosta tuli suoraan ikkunoista, osat valaisimista ja osa oli värikkäiden seinien kautta heijastunutta.

Nostin kuvauskopterin ilmaan kuvatakseni hääparin poistumisen kirkosta. Se toi lisäjännitystä, koska en ollut aiemmin lentänyt noin kovalla pakkasella.  Sain kuitenkin suunnitelmissa olleen ilmakuvan otettua ja sittemmin olen kyseistä kopteria lennättänyt kovemmillakin pakkasilla.

Tiia-Maria ja Jouni saivat kaikista miljöömuotokuvista värillisen, mustavalkoisen sekä seepiansävyiset versiot. Katso lisätiedot miljöömuotokuvauksesta ja vihkiminen + miljöömuotokuvaus -paketista.

 

Jätä kommenttisi

Kommenttia

  • Ei kommentteja