Asuntokuvaus

Oletko myymässä tai asuntoa tai laittamassa sitä vuokralle? Haluatko, että paikalle saapuu aidosti kohteesta kiinnostuneita asiakkaita? Siinä tapauksessa tarvitset kohteesta myös hyvät kuvat.

Jos kuvat eivät ole riittävän tasokkaita, ei asiakas saa niistä riittävää käsitystä kohteesta. Potentiaalinen asiakas saattaa siirtyä tämän vuoksi seuraavaan ilmoitukseen.

Hyvä asuntokuva kertoo kohteesta oleellisen ja epäoleellinen jää ulkopuolelle. Kuvista pitää saada selkeä käsitys huoneista ja niiden sijainneista suhteessa muuhun asuntoon. Kun tilaratkaisut ja muut asiat tulevat kuvista ilmi, ei ostajan tarvitse miettiä liikaa kohteen sopivuutta itselleen. Se säästää siis myös sinun aikaa ja energiaa, kun kohdetta tarvitsee esitellä vain aidosti kohteesta kiinnostuneille.

Onko kuvausajankohdalla väliä? Ehdottomasti! Kirkas kesäpäivä ei välttämättä ole paras mahdollinen kuvauskeli, koska valojen ja varjojen valoisuusero on erittäin suuri. Pilvinen päivä, tai kuvaaminen auringonnousun tai -laskun aikoihin tuo yleensä paljon paremman tuloksen. Erikoistapauksessa kuvaus voidaan suorittaa vaikka kuutamolla, jolloin kuviin tulee taas aivan oma tunnelma. Joskus kuva on kuitenkin otettava, oli keli mikä tahansa. Silloin kuvakulmat on vaan haettava senhetkisen tilanteen mukaan.

Sisäkuvissa ulkonäkymät eivät ole aina kovin suuressa roolissa. Pimeään aikaan tosin ikkunat näyttävät mustilta, mikä ei taas ole ehkä se kaikkein toivotuin tilanne. Jos kohteessa on suuret ikkunat ja ikkunoista avautuu huomionarvoinen maisema, on kuvausajankohta mietittävä ennakkoon. Luonnollisimmillaan tilanne on silloin, kun ulko- ja sisätiloissa valoa on yhtä paljon. Kirkkaammalla kelillä sisätiloja on valaistava salamoilla tai sitten on turvauduttava HDR-tekniikkaan.

Kuviahan ei oteta pelkästään maanpinnalta, vaan myös ilmasta. Ilmakuva kertoo asiakkaalle hienosti rakennusten sijainnin ja niiden suhteen muuhun lähiympäristöön. Ilmakuvaus on nykyään oleellinen osa asuntokuvausta.

  • Kuvia asiakkaalle 5-30
  • Matkakulut 50 km asti
  • Yksityinen nettigalleria 6 kk
  • Vapaat käyttöoikeudet
  • Kaupallinen käyttö myynti-ilmoituksissa sallittu
  • Muu kaupallinen käyttö ei sallittu

Hinta: Alkaen 160 €

Kuvien toimitus sähköisesti sekä yksityinen nettigalleria puoleksi vuodeksi.

Millaisen asuntokuvauksen tarvitset? Ota yhteyttä ja kerro toiveesi.

Tilaa asuntokuvaus tai kysy lisää

Nimi*
Kuvauspäivämäärä (jos tiedossa)
Email *
Kuvauspaikka (jos tiedossa)
Viesti*
Lähetä

Asuntokuvausportfolio